Sibirsko zdravje sredi Ljubljane - naravna kozmetika iz čarobne Sibirije

Sibirsko zdravje je mednarodna korporacija, ki je vodilna na svetu v proizvodnji naravne kozmetike in prehranskih dopolnil iz divjih zelišč Sibirije. Podjetje ima lastni raziskovalni in prozvodnji center in več kot 20 patentov za zdravstvene produkte. Po 20 letih delovanja podjetja so njihove produkte testirali in vzljubili milijoni ljudi v več kot 40 državah. Sestavine njihovih produktov so 100 odstotno naravne in brez umetnih dopolnil. Sibirsko zdravje ima približno 800 trgovin širom sveta in odslej so prisotni tudi v Sloveniji, s prvo odprto trgovino v Ljubljani.

Kdo je odprl Sibirsko zdravje, kdaj in zakaj?

Zgodovina Sibirskega zdravja se začela v letu 1996, ko je začel delovati lastni proizvodnji center, že v letu 2001 se je pojavil lastni znanstveno raziskovalni center, ki se nahajata v Sibiriji. Danes podjetje deluje že v več kot 25ih državah. prvo in edino predstavništvo podjetja Sibirsko zdravje se je v Sloveniji odprlo v začetku septembra, leta 2016.

Zakaj ime Sibirsko zdravje?

Sibirsko - Sibirija je rojstni kraj zelišč in olj, ki so glavne sestavine produktov. V Sibiriji je tudi glavni proizvodnji in raziskovalni center. Sibirija je res unikaten kraj! Več kot 70% njene površine je nedotaknjene s strani civilizacije. Čistoča in moč unikatnih rastlin je ta moč, ki izboljšuje izdelke Sibirskega zdravja. Zdravje - Cilj podjetja je izboljšanje zdravja človeka. Moč narave Sibirije lahko spremeni kakovost življenja.

Kaj je tako posebnega v sibirskih sestavinah?

Sibirske zdravilne rastline so bile znane že v antiki. Tudi v starih časih so jih ljudje uporabljali za zdravljenje bolezni. Arheologi so med izkopavanji pogosto našli ostanke posušenih rastlin. Zdravilci so zbirali svoje najboljše recepte, povzeli izkušnje svojih prednikov in pripravlili znanja za naslednje generacije. Kasneje so bili ti recepti združeni in se zdaj uporabljajo za proizvodnjo produktov Sibirskega zdravja.

Kaj je vaša posebnost in po čem se razlikujete od ostalih ponudnikov v Ljubljani?

Sibirsko zdravje je edino podjetje, ki proizvaja naravne izdelke iz divjih, ročno obranih zelišč neposredno v Sibiriji. Po svoji sestavi, izvoru in učinkovitosti, produkti Sibirskega zdravja nimajo konkurence v svetu.

Zakaj ste se odločili odpreti trgovino v Ljubljani? Kaj vam Ljubljana pomeni?

Ljubljana je zelena prestoljnica Europe in tako kot naše podjetje upošteva politiko zdravega življenja človeka ter ohranjanja in izboljšanja kakovosti javnega življenja. Kje bi še lahko odprli našo prvo trgovino v Sloveniji? Ljudje z veseljem pridejo v trgovino in od trenutka začetka delovanja trgovine smo pridobili veliko število zadovoljnih strank in to je pomembno.

Kakšne so želje za prihodnost?

Ljubljana in Slovenija sta izredno lepi, ampak upamo da se bosta s Sibirskim zdravjem še izboljšali. Želimo, da bi v Sloveniji preizkusili moč zdravilnih zelišč Sibirije, izboljšali svoje zdravje, ohranili mladost in dolgo življenje.

Bi za konec še kaj dodali?

Vabimo vas na obisk v trgovino Sibirskega zdravja. Med čajanko bi lahko povzeli nova znanja o sibirskih zeliščih, več informacij o produktih ter preizkusili izdelki. Vsak ponedeljek ob 17.30 in vsako sredo ob 11.00 in 17.00 imamo v trgovini predstavitev in testiranje proizvodov Sibirskega zdravja.

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredil: Urška Košir

Foto: arhiv Sibirsko zdravje

Facebook: Sibirsko Zdravje

Splet: Sibirsko Zdravje

GSM: +386 51 869 412

Oddaj komentar

Sledite nam:

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Ljubljana nepremičnine d.o.o.