Lassana - veriga lepotilnih salonov v slovenski prestolnici

Zagotovo ste slišali za Lassano, verigo lepotilnih frizerskih salonov, ki je že desetletja prisotna v slovenski prestolnici. V Lassana salonih strokovno usposobljena ekipa frizerjev in kozmetikov prisluhne želji vsake stranke, storitev pa prilagodijo posamezniku ter njegovemu življenjskemu stilu. Če ste jih že obiskali, ali pa jih morda še boste, si jih boste zapomnili po kakovostnih storitvah, vrhunsko usposobljenih frizerjih in pedikerjih, po pestri ponudbi kakovostne lasne kozmetike ter pestrosti dodatne ponudbe. Lassanino ekipo zaznamuje edinstvenost, kreativnost in mladostna igrivost.

Koliko časa je že veriga Lassana prisotna na trgu in koliko v sami prestolnici?

Saloni našega podjetja so ves čas prisotni samo in zgolj v Ljubljani, še več, z mnogimi saloni vztrajamo v centru Ljubljane in s tem prispevamo tudi h kvalitetnemu utripu mestnega jedra naše prestolnice.

Sicer se podjetje Lassana lahko pohvali z več kot 60-letno zgodovino na področju frizerske dejavnosti. V letu 1951 so štirje frizerski saloni izločeni iz Invalidskih delavnic in ustanovljeno je novo državo podjetje z imenom Brivsko-frizersko podjetje Ljubljana, ki se leta 1983 preimenuje v Frizersko podjetje Ljubljana. V tem času se kvalitetnim frizerskim storitvam pridruži še storitev medicinske pedikure.

Leta 1993 podjetje postane delniška družba v rokah delničarjev - zaposlenih ter se preimenuje v Lassano. Tako se prične novo obdobjem obdobje blagovne znamke Lassana, ki je od takrat dalje pojem za profesionalne in kvalitete storitve. Frizerskim se pridružujejo vedno nove in nove, veliko sredstev pa se namenja k izobraževanju zaposlenih. Tako danes v naših štirinajstih salonih po Ljubljani nudimo tudi mikroigelno mezoterapijo, oblikovanje telesa z radiofrekvenco, kisikovo nego las in kože, manikiro, ličenje, depilacijo in epilacijo.

Koliko salonov imate po Ljubljani in kaj vam Ljubljana pomeni za posel?

V Ljubljani imamo 14. salonov, od tega 8 v mestnem jedru, ostale pa na obrobju Ljubljane in v bližini večjih blokovskih naselij. Eden, ki je med bolje obiskanimi, je tudi v kleti Univerzitetnega kliničnega centra. Kot je razvidno že iz zgodovine podjetja, je Ljubljana mesto našega delovanja in za naše delovanje zelo pomembno. Želimo si predvsem, da bi mestno jedro ostalo aktivno ter se ljudje in podjetja ne bi selila na obrobje oziroma iz Ljubljane.

Kaj je vaša posebnost, v primerjavi z ostalimi ponudniki storitev v Ljubljani?

Naša posebnost je zagotovo naša dolgoletna tradicija. Le malo je podjetij na področju frizerstva in kozmetike, ki bi imela tako dolgo zgodovino. Nismo muha enodnevnica, temveč vztrajamo in ponujamo vedno več. Poleg tega smo s približno 140. zaposlenimi eno večjih podjetij na tem področju. Kot posebnost bi izpostavili, da želimo strankam poleg klasičnih frizerskih storitev ponuditi tudi modne tehnike striženj, barvanj, trajno ravnanje las, kakor tudi zelo zanimive kozmetične storitve.

Želje za prihodnost?

Želimo postati vodilno podjetje na področju frizerstva in pedikure v Sloveniji ter biti prepoznavni tudi v evropskem prostoru. Z rednim strokovnim izobraževanjem ne želimo le hoditi v koraku s svetovnimi trendi, temveč jih tudi soustvarjati ter znanje prenašati na širšo frizersko stroko. Z vrhunsko strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom želimo doseči najvišji možen nivo zadovoljstva naših strank – tako naših rednih strank, kakor tudi novih in mladih. Želimo, da je vsak naš salon konkurenčen v svojem okolju. Stremimo k temu, da je razmerje med ceno in kvaliteto storitve boljše, kot pri konkurenci.

Misel za konec?

Mislimo, da rezultati povedo več kot 1000 besed, zato vse bralce prav lepo vabimo v enega od naših salonov, da se na lastni koži in laseh prepričajo o naši kvaliteti.


Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv Lassana

Splet: Lassana, Facebook stran

Oddaj komentar

Sledite nam:

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Ljubljana nepremičnine d.o.o.