Fitnes center Panter

Fitnes center Panter je bil prvi fitnes v Sloveniji in je trenutno eden največjih pri nas. Pred skoraj 20 leti sta ga ustanovila Romana in Darko, ki sta bila takrat profesionalna plesalca akrobatskega rock&rolla za Jugoslovansko reprezentanco.

Fitnes je dober gradnik in temelj vsakega športa, predvsem zaradi individualnega pristopa, osebnega programa vadbe in prehrane, kot tudi zaradi nenehnega in strokovnega opravljanja meritev in testov. Vadba je namenjena vsem, ki želijo nekaj storiti zase, zato ga radi obiskujejo mladi, stari, veliki, majhni…  nenazadnje pa tudi adrenalinski odvisneži. Zaradi same individualnosti se na enem mestu lahko prepletajo različna športna področja; pridobivanje mišične mase, hujšanje in izguba odvečne teže, oblikovanje telesa, mišična vzdržljivost, programi za izboljšanje srčno-žilnega sistema, kondicijski treningi, rehabilitacija in preventiva pred poškodbami, sprostitev, meditacija, relaksacija in nenazadnje tudi druženje. Če nekdo morda nima dovolj motivacije in znanja, so mu na voljo osebni trenerji, ki z vsakim posameznikom trenirajo, ga motivirajo in mu pomagajo priti do želene postave oz. drugih zastavljenih športnih ciljev.

1.) Kako bi v parih besedah opisali center Panter in kakšen je njegov koncept?

Fitnes center Panter deluje že od leta 1986, tako da bomo drugo lete praznovali 30 letnico delovanja, katero bomo tudi proslavili. Je med največjimi fitnesi v Sloveniji, saj se razteza na kar 2500m². Nenehno sledimo in širimo ideologijo zdravega načina življenja z gibanjem in sproščanjem.

2.) Kdo in kdaj ga je odprl ter od kje je prišla ideja za ime?

Fitnes Panter je nastal spontano, ko sta bila Romana in Darko, ki sta tudi ustanovitelja, še člana jugoslovanske plesne reprezentance za akrobatski rock&roll, saj ta športni ples zahteva precej moči in kvalitetne fizične pripravljenosti. Asociacija za ime 'Panter' pa izhaja iz lastnosti, ki se jih pripisuje panterju iz rodu mačk, saj predstavlja gibljivost, moč, lahkotnost in vztrajnost. Skratka povzema vse lastnosti, ki lahko koristijo človeku v vsakdanjem življenju.  

3.) Kaj vam za posel pomeni lokacija v Ljubljanskih Savljah?

Nahajamo se v industrijski coni Stegne, kjer se v bližini nahajajo avtobusna postaja, železniška postaja, trgovski center in ljubljanska obvoznica. Imamo brezplačno parkirišče, v popoldanskem času pa smo zagotovili še dodatna parkirna mesta. Vstop v prostore Fitnes centra Panter je omogočen tudi invalidom. Na lokaciji kjer se nahajamo, je veliko podjetij, katerim omogočamo vadbo pred, med in po delovnem času, podjetjem pa nudimo dodatne ugodnosti pri nakupu kart za svoje zaposlene

4.) Kaj je temelj vaše ponudbe in v čem se razlikujete od ostalih fitnes centrov v Ljubljani?

Fitnes center Panter je bil prvi fitnes v Sloveniji in je trenutno eden največjih pri nas. V njem lahko naredite veliko dobrega za vaše telo in zdravje, za lepo postavo obiščite fitnes in skupinske vadbe (boot camp, boot combination, ples ob drogu, zumba, power tnz, XCO, TRX, pilates, xpin, body fit, joga,…), lahko se sprostite v savnah, (na voljo so infra, finska, turška in tepidarium), solariju in kozmetičnem salonu. V kozmetičnem salonu lahko naredite veliko za svoj izgled, od pedikure in manikure, do anticelulitnih tretmajev. Če nimate dovolj motivacije in znanja, so vam na voljo osebni trenerji, ki bodo z vami trenirali, vas motivirali in vam pomagali priti do želene postave. Za spremljanje rezultatov vadbe, lahko opravite meritev teže, maščobe, višine, pritiska in utripa. Na voljo imamo tudi 4 dvorane, ki jih lahko najemete za ralične priložnosti (rojstni dnevi, seminarji, badminton, košarka,..). Prvi in do sedaj edini v Sloveniji ponujamo vadbo s patentiranim izdelkom za uničevanje maščobnih blazinic okrog trebuha - Slim Belly. Odprli pa smo tudi ZEN dvorano v kateri se izvajajo vadbe v manjših skupinah. Qi gong, Pilates, Joga v vsakdanjem življenju, Vroča bikram joga, Flow joga, Pilates, Meditacija,.....

5.) Načrti in želje za naprej?

Ljudje se vedno bolj zavedamo pomena zdravega življenja, kamor spada raznovrstna vadba in skrb za zdravje. Naša velika želja je, da bi Panter postal center druženja za vse generacije, kjer bi lahko ljudje dobili informacije in pomoč za ohranjanje  zdravega načina življenja. Predvsem pa želimo, da se stranke v našem centru  počutijo dobro in, da se dviguje raven kvalitete življenja

14.9.2015 so v Panterju začeli z novo sezono organiziranih vadb in vas vabijo na brezplačno predstavitve vseh novih vadb: VROČA BIKRAM JOGA s Tinkaro 16.9.2015 ob 18. uri, FLOW JOGA z Marušo 15.9.2015 on 19.30 uri, QI GONG z Anito 28.9.2015 ob 17.30 uri, FIT COCTAIL z Viktorijem 15.9.2015 ob 16.30

Pripravila: Urška Košir

Foto: arhiv Panter

Spletna stran: Fitnes center Panter

Oddaj komentar

Sledite nam:

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Ljubljana nepremičnine d.o.o.